Lejlighederne

Lyse rum, god kvalitet og flot udsigt

Vores gode og rummelige hus ligger højt oppe i Litochoro med en fænomonal udsigt: Fra balkonerne på forsiden af huset kan du nyde synet af det blågrønne Ægæiske Hav – fra balkonerne på bagsiden af huset er der udsigt til Olympos, Grækenlands højeste bjerg. Og fra tagterassen kan du glæde dig over hele paletten – inklusiv byens tage med de karakteristiske røde teglsten og de sjove skorstene.

Huset er opført i 2009 – og du kan se frem til en ferie, hvor du kan kombinere husets moderne bekvemmeligheder med besøg på antikkens højborge. Og på de lange sandstrande, der strækker sig langs hele Pieria-kysten. Litochoro er en skøn landsby med ca. 7.000 indbyggere. Byen ligger i ca. 500 meters højde, ca. seks km fra kysten.

Lidt mere om huset

Den øverste og den mellemste lejlighed indeholder hver tre dobbeltværelser, badeværelse og køkken/alrum – den nederste er ikke til udlejning, her bor husets meget hjælpsomme værtspar, Monika og Christos. De to lejligheder kan lejes hver for sig eller samlet, f.eks. til en stor familiebegivenhed eller en ferie med mange vennepar.

Praktiske køkkener

Køkkenerne er indrettet i et hjørne af de store opholdsstuer. De er enkelt indrettet, men mangler ikke noget. Du kan snildt lave din egen aftensmad her og spise enten indendøre ved det store spisebord eller tage maden med ud på en af balkonerne. Eller gå ti minutter ned til nærmeste græske taverna …

Soveværelserne

Alle værelser er dobbeltværelser – de fleste er udstyret med to sammenstillede enkeltsenge, men enkelte værelser er forsynet med en dobbeltseng. Et rummeligt klædeskab mangler heller ikke – og så er der fra de to øverste lejligheders soveværelser adgang til de dejlige balkoner.

Badeværelserne

Hver lejlighed er forsynet med et lækkert badeværelse med bruseniche og en vaskemaskine.

Stor tagterrasse

Ejendommen har desuden en stor tagterrasse på ca. 50 kvm, der kan indgå alene med den enkelte lejlighed eller som kan deles mellem gæsterne efter aftale. Her er også en kold bruser, der er gysende dejlig på hede dage. Der hører også en mindre have til huset.

 

Læs mere om Litochoro her

Læs mere om priser og booking